TIC TÒPICS I PÀNIC! (VIURE I SOBREVIURE A LES NOVES TECNOLOGIES EN FAMÍLIA)

B788FsCIIAE4WLPAquest dijous, dia 22 de gener a les 20 h, en Juanjo Fernández farà una xerrada al teatre del col·legi. En Juanjo en  l’actualitat és consultor pedagògic a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, però sobretot es dedica a impartir activitats de formació i motivació, i xerrades adreçades a famílies, mestres, alumnes i catequistes sobre temes educatius ben diversos.
Aquesta xerrada ens aportarà informació i criteris perquè aclarim idees, desfem tòpics i mesurem les nostres pors sobre les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) que ocupen tantes hores dels nostres fills i alumnes -i potser també hores nostres!-.
Farem un recorregut-mostrari ràpid pels videojocs, twitter, youtube, facebook, els xats, el mòbil…
Veurem si som molt diferents de la generació YouTube i tindrem un decàleg en clau positiva per tractar amb les TIC a la nostra família.
És un tema que ens interessa a tots plegats!

No hi falteu!