Benvinguda

Benvinguts a la web del Col·legi de La Presentació.

El Col·legi La Presentació de Reus fou fundat l’any 1906 per la Congregació de les Germanes Dominiques de la Presentació i sempre ha estat una institució de referència a la nostra ciutat.

Com diu el nostre caràcter propi, treballem per a la formació de la joventut en un esperit de senzillesa, acollida, fidelitat i alegria en el servei.

És un centre on l’exigència acadèmica es combina amb l’estima, la cordialitat i amb els valors propis d’un cristianisme contemporani, per donar a l’alumne una formació intel·lectual i personal sòlida.

Presentem un projecte educatiu de qualitat centrat en les persones i integrat en la realitat social del nostre país i del món.

La convivència és un eix important del nostre projecte educatiu, això ha fet que a partir del curs 2020 formem part del Programa TEI (Tutoria entre iguals) un programa de convivència per la prevenció de la violència i l’assetjament escolar.

Som una escola que aprèn amb un equip docent compromès, implicat, il·lusionat i reflexiu, el qual incorpora les noves tecnologies com una eina més del procés d’aprenentatge dels infants i joves.

L’aprenentatge de llengües estrangeres és una prioritat i durant l’any 2019 ens vam convertir en Escola Multilingüe.

A l’any 2021 l’escola s’ha adherit a la xarxa d’escoles TEI (tutoria entre iguals), que és un programa de convivència per la prevenció de la violència i de l’assetjament escolar.

Oferim una educació compromesa en la dimensió social de la persona i en la contínua transformació de la societat per assolir alts nivells d’igualtat, justícia, solidaritat i pau.

firma

Antònia Garcia Blesa

directora